Hoşgeldiniz  

Ve TFF karar verdi

SEMİH KÖKEN | 07 Nisan 2015 | Gündem, Spor A- A+

Spor Toto Süper Lig’de bütün maçlar bir hafta ertelendi…

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Riva’da büyük bir zirve gerçekleştirildi. Zirveye son anda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de katıldı. Alınan karara göre; spor toto süper lig’de maçlar 1 hafta ertelendi.
Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Riva’da büyük bir zirve gerçekleştirildi.

4’lü görüşmede TFF Başkanı Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türktiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i Riva’da yer alan TFF Merkezi’nde ağırladı.

Bu toplantının ardından saat 14.00’te Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi’nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi.

2. TOPLANTI YAPILDI
Bu toplantının ardından Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi’nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi.

DEMİRÖREN AÇIKLADI
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği’ne üye kulüplerin temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından açıklama yaptı.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Süper Lig’de yer alan takımların temsilcileri bugün İstanbul’da bir araya gelerek, Fenerbahçe’ye yapılan silahlı saldırıyı değerlendirdi. Toplantının ardından, Demirören ve Kulüpler Birliği Başkanı Gümüşdağ basın toplantısı düzenleyip, alınan kararları açıkladı.
Toplantıda ilk sözü alan Demirören, şunları söyledi:
“Ziraat Türkiye Kupası’nda ve spor toto süper lig’de bu hafta oynanması gereken bütün maçlar ertelendi. Lig karşılaşmaları bir hafta kaydırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak biz, bütün maçların ertelenmesi fikrine karşıydık. Çünkü bu, bir yerde bu eylemi yapanların ödüllendirildiği anlamına geliyordu” dedi.
Göksel Gümüşdağ ise bütün kulüplerin temsilcilerinin Fenerbahçe Kulübü’ne ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle