Hoşgeldiniz  

VD Otomotiv’den 80 araçlık dev yatırım

Semih Köken | 31 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’da ikinci el araç ve rent a car hizmeti veren VD Otomotiv, 80 adet Ford Tourneo Courier’i araç filosuna dahil etti.

Antalya’da ikinci el araç ve kiralık araç denilince akla gelen ilk markalardan olan VD Otomotiv, filosuna kattığı 80 adet Ford Tourneo Courier ticari araçla müşterilerinin taleplerine cevap verebilme noktasında önemli bir adım attı.

 

Anahtar teslim töreninde konuşan VD Otomotiv yetkilisi Veli Demir, önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, müşterilerden gelen talebe artık daha rahat cevap verebileceklerini söyledi. Ford Tourneo Courier’in müşterilerin en çok talep ettiği modellerden biri olduğuna dikkati çeken Demir, müşteri memnuniyeti noktasında da önemli bir adım attıklarını ifade etti.

Dev yatırımda VD Otomotiv ile işbirliği yapan Otokoç Otomotiv yetkilileri ise Demir’i bu büyük yatırımı dolayısıyla kutlarken, Demir 80 aracın anahtarlarını Otokoç Otomotiv Antalya Şube Müdürü Volkan Arıkan, Filo Satış Müdürleri Mehmet Erdoğan ve Zafer Erdoğan’ın elinden aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle