Hoşgeldiniz  

Vatandaş talep etti kontrolsüz kavşak kapatıldı

Semih Köken | 16 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

manavgat kapatılan kavşaklar (3)Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine sık kazaların meydana geldiği iki kontrolsüz kavşağı kapattı. Vatandaşlar başlayan çalışmaları memnuniyetle karşıladı.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Hizmet Birimi, Demokrasi Bulvarı’nda bulunan, Güllük Caddesi ile Eski Hisar Caddesi’ni birbirine bağlayan kontrolsüz kavşağı araç trafiğine kapattı. Sık sık kazaların meydana geldiği kavşakta son olarak 2 otomobil çarpışmış, şans eseri kaza hafif yaralanma ile atlatılmıştı. Bu kazanın ardından vatandaşlar kazaların önüne geçilebilmesi için kavşağın araç trafiğine kapatılmasını istemişti.

YENİ DÜZENLEME YAPILDI

Vatandaşların sesine kulak veren Büyükşehir Belediyesi, kontrolsüz kavşakta refüj düzenlemesi yaparak kavşağı araç trafiğine kapattı. Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, “Önümüzdeki günlerde Manavgat genelinde gerçekleştirilecek trafik düzenlemeleri kapsamında bu kavşakta da çalışma yapılması planlanıyordu. Ne var ki meydana gelen kazaların ardından vatandaşlarımızdan gelen talepleri göz önünde bulundurarak bu düzenlemeyi öne çektik” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle