Hoşgeldiniz  

Validen ünlü turizmciye; ‘İçimizi kararttın’..

Semih Köken | 23 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Validen ünlü turizmciye; ‘İçimizi kararttın’..

Antalyalı ünlü turizmciler ile turizm birlik ve dernek yöneticileri, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve bürokratlarla bir araya geldi.

Vali Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turizmden sorumlu Vali Yardımcısı Hüseyin Ece, ICF Airports Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Döngel, Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, TUROFED Başkanı Osman Ayık, AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, otel ve tur şirketlerinin patronları Ahmet Barut, Ayhan Bektaş, Sururi Çorabatır bu sabah Antalya’nın en seçkin ve gözde mekânlarından Nar Bistro Beach’te kahvaltı masasında bir araya geldiler.

Yaklaşık iki saat süren kahvaltılı turizm toplantısında, taraflar eteklerindeki taşların tümünü döktüler.

Ulaşım, uçak, yatak, fuar, tanıtım gibi turizmin tüm konuların ele alınıp konuşulduğu basına kapalı toplantıda önemli kararlar da alındı.

Barut Oteller zinciri sahiplerinden Ahmet Barut, sorunları dile getirdi.  Bunun üzerine Vali Karaloğlu, “Ahmet bey, içimizi karartınız biraz da pozitif bakınız” dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti:

“Sanıyor musunuz uçak krizi ve bunu benzer sıkıntılar turizmi yavaşlattı.
Tabi ki hayır… Ülkeler artık turizmi bir strateji oyunu olarak kullanmayı öğrendiler. Ne yaptı bir ülke; havaalanına ‘Türkiye gitmeyin. Her kuruş Sultan Erdoğan’ın kasasına atılmış bir paradır’ diye yazı astı.”

Enine boyuna her yönüyle iki saati geçen kahvaltılı toplantıya katılan taraflar kendileri açısından oldukça yararlı geçtiğini söylediler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle