Hoşgeldiniz  

VALİ YAZICI’DAN ÖZGÜL CANİK ANAOKULU’NA ZİYARET

Semih Köken | 09 Kasım 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

VALİ YAZICI’DAN ÖZGÜL CANİK ANAOKULU’NA ZİYARET

Vali Ersin Yazıcı, Murat Canik tarafından Kemer’de yaptırılan 8 derslikli Özgül Canik Anaokulu’nun eylül ayında ki açılışını yaptıktan sonra yeniden proğramları arasına alarak incelemelerde bulundu. 

ilçede düzenlenen incelemeye Vali Ersin Yazıcı, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ve hayırsever Murat Canik katıldı.

İş insanı ve Turizmci Canik’i yeniden tebrik eden Vali Yazıcı; Özgül Canik Anaokulu’nun 2023/2024 Eğitim ve öğretim yılına yetiştirilerek açılacağını belirterek çok yakında 8 derslikli Anaokulumuz çocuk sesleri ile dolacak eğitim camiasına katkılarından dolayı değerli beyefendi Murat Canik’i kutlar başarılarının devamını dilerim dedi.

Ardından inşaat alanını gezerek bilgiler alan Vali Yazıcı  eğitim ve öğretim hayatına yapılan bu katkının herkese örnek olmasını temenni ettiğini ve örneklerin çoğalmasının kendilerine gurur ve de mutluluk vereceğini’de sözlerine ekledi.

Hayırsever iş insanı Murat Canik ise; Anaokulu inşaatımızın Eylül ayında açılışını yapan Sayın Valimiz Ersin Yazıcı beyefendi ve çok değerli protokol üyelerinin katılımlarından dolayı onur duyduklarını belirterek hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. 

 

 

haber Sezen Turhan

Ayışığı gazetesi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle