Hoşgeldiniz  

Vali Türker hastaneleri gezdi

Semih Köken | 06 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Vali Türker hastaneleri gezdi

ANTALYA Valisi Muammer Türker, Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan ve yakın tarihlerde açılması planlanan Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Kadın, Çocuk ve Doğum Hastanesi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

ANTALYA VALISI MUAMMER TURKER, SAGLIK BAKANLIGI TARAFINDAN YAPTIRILAN VE YAKIN TARIHLERDE ACILMASI PLANLANAN ANTALYA AGIZ VE DIS SAGLIGI MERKEZI ILE KADIN, COCUK VE DOGUM HASTANESI'NI GEZEREK YETKILILERDEN BILGI ALDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Vali Muammer Türker, ilk olarak Kepez ilçesi Ahatlı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan 7 bin 169 metrekare kapalı alana sahip, 10 milyon 345 bin TL bedelli, 54 ünite ve 4 yataklı Antalya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni gezdi.

Daha sonra Antalya Kamu Hastaneleri Birliği bünyesinde 2014 yılında temeli atılan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Vali Türker’e, 52 bin 107 metrekare kapalı alana sahip hastane hakkında bilgi verildi.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek’in Vali Türker’e eşlik ettiği incelemelerde, İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Murat Özdemir de hazır bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle