Hoşgeldiniz  

Vali Karaloğlu’ndan bayram ziyaretleri

Semih Köken | 06 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Vali Karaloğlu’ndan bayram ziyaretleri

ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ile Fethi Bayçın Huzurevi’ni ve aileleri ziyaret etti.
ANTALYA VALISI MUNIR KARALOGLU, RAMAZAN BAYRAMI'NIN ILK GUNUNDE ESI SEVIM KARALOGLU ILE BIRLIKTE COCUK EVLERI SITESI MUDURLUGU ILE FETHI BAYCIN HUZUREVI'NI VE AILELERI ZIYARET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Vali Karaloğlu ilk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Zeytinköy’deki Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada 13- 18 yaş grubu çocuklarla bir araya gelen Vali Karaloğlu, çocuklarla bayramlaşarak sohbette bulundu. Çocuklara bayram harçlığı veren Vali Karaloğlu, birlikte yemek yedi. Çocuk Sitesi’nde 0- 6 yaş çocuk grubunu da gezen Vali Karaloğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nün ardından Fethi Bayçın Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Karaloğlu, tek tek dolaştığı masalarda Huzurevi sakinleri ile bayramlaşarak sohbetlerde bulundu. Huzurevi sakinlerine iyi dileklerini bildiren Vali Karaloğlu, bayram hediyelerini takdim etti.

Vali Karaloğlu daha sonra eşi vefat etmiş anneler ve yetim çocukların bulunduğu 5 aileyi ziyaret ederek bayramlaştı. Ziyaretlerde sohbetlerde bulunarak sorunları dinleyen Vali Karaloğlu, ailelere hediyeler takdim etti.

Vali Karaloğlu’nun ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Abdullah Çalışkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Çalım ile diğer yetkililer hazır bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle