Hoşgeldiniz  

Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan Yakalanan 3 Şüpheli Tutuklandı

Semih Köken | 28 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

 

İlimiz muratpaşa İlçesi Lara Bölgesinde İstanbul ilinden yüklü miktarda uyuşturucu eroin maddesi getiren şahsın torbacı şahıslara pazarladığı bilgisi elde edilmesi üzerine, 20.07.2015 günü düzenlenen operasyonda; M.Ö. isimli şahıs 2 paket halinde daralı 1014 gram gelen eroin maddesi, 0,3 gram esrar maddesi ile birlikte yakalanmıştır.

Ayrıca ilimiz Muratpaşa ilçesinde bulunan bir ikamette 2 şahsın eroin maddesi sakladıkları, bu eroin maddesini ikamete gelen torbacı şahıslara pazarlayacakları bilgisi elde edilmesi üzerine; şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyon sonucunda O.E. ve İ.K. isimli şahıslar toplam 4900 gram eroin maddesi ile birlikte yakalanmışlardır.

 

Her 2 olayda yakalanan 3 şüpheli “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır.

 

Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ve tüm İlçe Emniyet Müdürlüklerimiz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle