Hoşgeldiniz  

Uyuşturucu Bağımlısı Alman Turistin Kiraladığı Evde Ölü Bulundu

Semih Köken | 06 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Uyuşturucu Bağımlısı Alman Turistin Kiraladığı Evde Ölü Bulundu

ANTALYA’da sokakta yaşarken, Alman turist Alfons Josef’in görüp acıyarak ev kiraladığı uyuşturucu bağımlısı 39 yaşındaki Hakan Cem Çan, evde ölü bulundu. Cesedin yanında kanlı enjektör ve uyuşturucu madde bulan polis, Çan’ın yüksek dozda uyuşturucu nedeniyle yaşamını yitirdiği ihtimali üzerinde duruyor.

Uyuşturucu madde bağımlısı Hakan Cem Çan, iddiaya göre ailesi sahip çıkmayınca sokakta yaşamaya başladı. Antalya’ya sık sık tatile gelen Alman 58 yaşındaki Alfons Josef, 6 ay önce Çan’ı bir cami bahçesinde yatarken görünce durumuna üzülüp sahip çıktı. Hakan Cem Çan için Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi 2207 Sokak’ta 3 katlı Kaplanlar 2 Apartmanı’nın zemin katındaki daireyi kiralayan ve maddi yardımda bulunan Josef, Antalya’ya tatile geldiğinde kendisi de bu evde kalmaya başladı.

Geçen hafta yine tatile gelen Josef, aynı evde kaldı. Dün dışarı çıkan Alfons Josef, akşam saatlerinde eve geldiğinde Hakan Cem Çan’ı salonda hareketsiz yatarken buldu. Uyandırmak için çaba gösteren Josef, Çan’ın yanında kanlı enjektör ve uyuşturucu maddeyi fark edince durumu komşuları tercüman İbrahim Enli’ye bildirdi. Haber verilmesi üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Çan’ın yaşamını yitirdiğini saptadı. İncelemelerin ardından Çan’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

ÇOK ÜZÜLDÜM

Alfons Josef, arkadaşının öldüğüne üzüldüğünü belirterek, “Camide tanıştık, ona harçlık verdim. Sahip çıktım. Bu evi ona kiraladım, dışarda kalmasın, burada yaşasın istedim. Kimsesizlere yardım etmeyi severim, çok üzüldüm” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle