Hoşgeldiniz  

Uysal: Mahallelerimize sevgi, saygı harcı döküyoruz

Semih Köken | 28 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Uysal: Mahallelerimize sevgi, saygı harcı döküyoruz

GÜVENLİK Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlara seslenen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Nasıl şehrimizin bütün sokaklarını asfaltlıyorsak, bütün mahallelerimize de aynı zamanda sevginin, saygının harcını döküyoruz” dedi

Muratpaşa Belediyesi iftar sofrası bu kez Güvenlik ve Sedir mahalleleri sakinlerini biraraya getirdi. Güvenlik Mahallesi’nde yeni düzenlenen pazar yerine kurulan iftar sofrası, binlerce vatandaşı buluşturdu. İftar etkinliğine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, vatandaşlarla birlikte sıraya girerek yemeğini aldı. Başkan Uysal, iftar sonrası vatandaşlarla sohbet ederken, çocuklarla da ilgilendi. Güvenlik Mahalle Muhtarı Necati Çimen, düzenlemesi tamamlanan yeni pazar yeri için Başkan Uysal’a teşekkür etti. Başkan Uysal, “Biz, böyle iyi günde, kötü günde, omuz omuza olursak, işte o zaman komşu oluruz, işte o zaman Muratpaşalı, Antalyalı oluruz” dedi.

Başkan Uysal, “Nasıl asfalt fabrikamızı kurduysak ve şehrimizin bütün sokaklarını asfaltlıyorsak, bütün mahallelerimize de aynı zamanda sevginin, saygının harcını döküyoruz” dedi.

MURATPASA BELEDIYESI IFTAR SOFRASI BU KEZ GUVENLIK VE SEDIR MAHALLELERI SAKINLERINI BIRARAYA GETIRDI.(FOTO:ANTAYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle