Hoşgeldiniz  

Uslu, “Biz Siyaseti Millet İçin Yapıyoruz”

SEMİH KÖKEN | 05 Haziran 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca’nın  büyük mahallelerde seçim çalışması gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, eşi Seyhan Uslu’nun da mahallesi olan Beykonak’ta vatandaşlarla buluştu. Uslu’ya AK Parti Kumluca teşkilatı, İlçe Başkanı Arif  Yavuzer  ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da katıldı.

Vatandaşlarla sohbet eden Uslu, “Bu yörenin evladı olarak ülkemizin farklı yörelerinde hizmet verme gayretinde oldum. Şimdi sıra memleketimde, yöremde, Antalyamızda. Türkiye hızla büyüyor. Çünkü siz çalışıyorsunuz. Milletimiz çalışıyor. Devletimiz çalışıyor. Millete engel koymak isteyen, prangalar takmak isteyen zihniyet birer birer temizleniyor. Bu millet nice büyük oyunu bozmuştur. Şimdi 7 Haziran seçimleriyle yeniden üzerine oynanan oyunları bozacaktır. İstikrar sürsün, Türkiye Büyüsün diyecektir. Biz siyaseti 13 yıldır yapıldığı üzere halk için, hak için yapmaya devam edeceğiz. Adalet için, kalkınma için, özgürlüklerin genişlemesi için yapmaya devam edeceğiz.  Türkiye’nin 2023 yürüyüşü, 2071 yürüyüşü kesintisiz devam edecektir” dedi.

Kaş, Finike,  Kumluca’nın yeni yollara kavuşacağını, Batı Akdenize bir havaalanı yapılacağını, tarımsal üretim için bir çok indirim ve destek geleceğini söyleyen Uslu, “Şimdi AK Partinin Antalya’da bir icraat kadrosu vardır. Eski Ulaştırma Bakanımız Lütfi Elvan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel başta olmak üzere dinamik, millet sevdalısı  bu kadro Antalya’nın kazanması için, Antalyalının mutluluğu için hep çalışacaktır” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle