Hoşgeldiniz  

Unutulmaz bir gün yaşadılar

Semih Köken | 19 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Unutulmaz bir gün yaşadılar

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi, Gazipaşa’da yaşayan öksüz ve yetim çocukları Antalya’da misafir etti. Çocuklar Expo 2016 Fuar Alanı’nı ile Antalya Akvaryum’da gönüllerince bir gün geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa İlçe Hizmet Birimi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğince Gazipaşa ilçesinde yaşayan öksüz ve yetim çocuklar Antalya’da misafir edildi. Çocukların ilk durağı Expo 2016 Fuar Alanı’ndaki Torku Çocuk Adası oldu. Özel misafirler, adada eğitmenler ile birlikte ritim tutup geri dönüşüm materyalleri tasarladı. Ülke bahçelerini de tek tek gezen çocuklar, canlı bitkilerden yapılan çim heykellere hayran kaldı. 50 kişinin katıldığı gezide, çocuklar şişme oyun parkında doyası eğlendi. EXPO’daki eğlence dolu saatlerden sonra Büyükşehir’in özel misafirleri Antalya Akvaryum’un yolunu tuttu. Akvaryumda çocuklar, farklı balık türleri hakkında bilgi aldı.

Gezi sonunda özel misafirlere, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in hediyesi olan satranç takımları hediye edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle