Hoşgeldiniz  

Ünlü sihirbaz Peter Marvey, Expo 2016’ya geliyor

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Ünlü sihirbaz Peter Marvey, Expo 2016’ya geliyor

GÖSTERİ dünyasının ünlü isimleri arasında yer alan İsviçreli Peter Marvey, ‘Magician without limits’ adlı gösterisini Expo 2016 Antalya’da sahneleyecek.

GOSTERI DUNYASININ UNLU ISIMLERI ARASINDA YER ALAN ISVICRELI PETER MARVEY, 'MAGICIAN WITHOUT LIMITS' ADLI GOSTERISINI EXPO 2016 ANTALYA'DA SAHNELEYECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Expo 2016 Antalya, tüm dünyada geniş yankı uyandıran, şovları soluksuz izlenen İsviçreli sihirbaz Peter Marvey ve ekibini ağırlayacak. Expo 2016 Antalya’nın kültürel programları kapsamında 1 ay boyunca 33 gösteriye çıkacak olan Marvey, izleyenlere unutamayacakları anlar yaşatacak. Özellikle vücudu ikiye bölme şovuyla dikkat çeken ünlü sihirbaz, 23 Haziran- 24 Temmuz arasında Expo 2016 Antalya Kongre Merkezi’nde 33 gösteri yapacak.


Dünyanın dört bir yanında gerçekleştirdiği gösterilerle herkesi hayrete düşüren sihirbaz Peter Marvey, ‘Magician witout limits’ (sınırları olmayan sihirbaz) isimli illüzyon gösterisiyle izleyenleri büyüleyecek.

KANATLANIP UÇACAK

Kanatlanıp uçan, tavandan asılı olduğu zincirlerden göz açıp kapayana dek kurtulan, vücudunu ortadan ikiye böldüren ve daha birçok akıl almaz gösteriyle izleyenleri etkileyen Marvey’in şovu izleyenlerin nefesini kesecek.

Marvey’e sahnede ve sahne arkasında kalabalık bir teknik kadro da eşlik edecek. Seyircilerin her türlü açı, uzaklık ve ışıkta izleyebileceği bu muhteşem gösteri için biletler Biletix’te satışa çıktı.

Çocukluğundan beri sihre hayranlık duyan İsviçreli Peter Marvey, sihir yeteneğini keşfedip tüm zamanını ve enerjisini bu sanata adadı. Marvey, başta Monako Kraliyet Ailesi Ödülü olmak üzere birçok uluslararası kurumdan ödüller aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle