Hoşgeldiniz  

Ulupınar’a parke taşı

Semih Köken | 04 Şubat 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Ulupınar’a parke taşı

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’ne bağlı Ulupınar Mahallesi’nde yollar kilitli parke taşı ile döşeniyor.

Kemer’e bağlı Ulupınar Mahallesi’nde Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Yasası ile birlikte Kemer’e bağlanan Ulupınar’da eksikleri belirleyen ekipler, ilk olarak iş makineleri ile yolda düzenleme çalışması yaptı. Daha sonra kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan ekiplerin birkaç gün içinde çalışmaları bitireceği belirtildi.

Ulupınar’da yaşayan Hüseyin Akkelle ve eşi Hörü Akkelle yapımı devam eden işi denetleyen Başkan vekili Ahmet Ali Güven ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can’a teşekkür etti. Hüseyin Akkelle, “Yıllardır bu çamurlu yollarda araçlarımızla veya yürüyerek zorluklar içerisinde çıkıyorduk. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e yollarımızı yapmasını istedik o da bizim bu isteğimize en kısa sürede cevap vererek şimdi yollarımız yapılıyor. Başkanımız Mustafa Gül’e ve ekibine çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” dedi.

Kemer Belediye Başkan vekili Ahmet Ali Güven de “Ulupınar Mahallesi’nin eksiklerini belirledik. Belirlenen eksikler içinde özellikle yollar geliyor. Bizler de yolları toz ve çamurdan kurtarmak için parke taşı döşemeye başladık. Bunu birçok mahallemizde yaparak bitirdik. Kemer ve mahalleleri her geçen gün daha güzel olacak” diye konuştu.aaecc86c135acc5283419feb682babc9 afae34e113b494719286bcf2f8b11514

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle