Hoşgeldiniz  

UKRAYNA TURİZM FUARINA DAİMA HOTELS DAMGA VURDU.

Semih Köken | 01 Nisan 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

UKRAYNA TURİZM FUARINA DAİMA HOTELS DAMGA VURDU.

Bu sene 22. Kez yapılan ve Ukrayna’nın en büyük fuarı olan Kiev Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndaki (The Ukraine International Travel & Tourism Show (UITT2016) da Türkiye’ye özellikle de Kemer bölgesine olan ilgi dikkat çekici.

Kemer in en büyük otel guruplarından olan DAİMA HOTELS Ukrayna da yapılan fuara  damgasını vurdu.Her yıl yaptığı yeniliklerle yeril ve yabancı Turistlerin dikkatini çeken Daima hotels yönetimi RUSYA ile  yaşanan uçak krizi sonrasında boş durmayarak kolları sıvayarak tanıtıma daha da büyük önem verdi.

20160331_140742_6

Ukraynaya büyük önem verdiklerini dile getiren DAİMA HOTELS  şatış koordinatörü FATİH Akkanat  “ukraynaya büyük önem verdik Lviv  , odessa , kharkov  , dnipropetrovsk  , kiev de tanıtımlar yaptık bu sene Ukraynalı misafirlerimizin sayısında artma olaçağından eminiz ” dedi.

20160330_135725

DAİMA HOTELS  şatış koordinatör yardımcısı Nezihi Ekizoğlu amaçlarının bu şartları fırsata döndürmek olduğunu dile getirdi.

20160330_10521420160330_134401

ÜNLÜ TURİZMCİ TUROFED İN BAŞKANI OSMAN AYIK HEYETİ İLE BİRLİKTE DAİMA GURUP OTEL STANDINA GELEREK YETKİLİLERLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

20160330_13565420160330_105157Bunun için MOLDAVYA dan star alan tanıtım gurubu ülke ülke şehir şehir gezerek tanıtım yapmaya devam ettiklerini söyleyen Daima Hotels koordinatörü Turan Atagun “Rusya ile yaşanan uçak krizi sonrası oturup ülkemize turist gelmesini bekleme gibi bir durumumuz yoktu onun için kolları sıvadık ve tanıtım atağına kalktık. Biliyorsunuz  Antalya ve Kemer bölgesinde ilklerin yaşandığı otellerimizde geçen sene hizmete sunduğumuz ve büyük ilgi gören Dolusupark tesislerimiz bölgemize büyük bir hareketlilik kazandırmıştır buraları tanıtmak için yollardayız fuarlar workshoplarla  DAİMA HOTELS i tanıtmaya devam ediyoruz” dedi

Ukrayna fuarının ikinci gününde Kemer standını ziyaret edenlere form verilerek ziyaretçilerin görüşlerini aldıklarını dile getiren Atagün müşteri memnuyetinin en üst seviyede olması için onların görüşlerine büyük önem veriyoruz. Ketob un önderliğinde burada form dolduranlar arasında çekiliş yapılarak bir haftalık tatil verilmesine bizde katkı sağladık  HER ŞEY KEMER İÇİN ” dedi.

RUS PAZARI KAYIP
Rus pazarının tamamen kayıp olduğunu söyleyen Atagün , ‘’Rus pazarı yok. Burada siyasi bir karar var, Rusya’da Türkiye tatilinin yasaklandığı bir durum var. Batı pazarlarında da yüzde 40 dolayında bir azalış var. Ama bu bugün itibarıyla bu yüzde 50 olur mu? Yüzde 25’e düşer mi? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz’’ dedi.
Antalya’nın geçen yıl 12 milyona yakın turist ağırladığını, bu sezonda 6,5-7 milyon turist beklediklerini kaydeden Yusuf Hacısüleyman ‘’Antalya olarak yaklaşık 12 milyon misafir ağırlıyoruz.  2,5 milyon Rus turist gelmeyecek. Bizim öngörümüz 6,5-7 milyon civarında turist sayısı ile yılı bitirebileceğimizi düşünüyoruz’’ dedi.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle