Hoşgeldiniz  

Uçakta Ölen Yolcunun Cansız Bedeni Koridorda Kaldı

Semih Köken | 12 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Uçakta Ölen Yolcunun Cansız Bedeni Koridorda Kaldı

Antalya – Moskova seferini yapan uçakta bir kadın hayatını kaybetti. Uçak havalandıktan 45 dakika sonra ölen yolcunun cansız bedeni, inişe kadar koridorda kaldı.

Rus Azur Hava Yolları’nın Antalya-Moskova seferini yapan uçağında bir kadın hayatını kaybetti. Uçak havalandıktan 45 dakika sonra ölen yolcunun cansız bedeni, uçakRusya‘ya inene kadar koridorda kaldı. 50 yaşındaki yolcunun diyabet hastası olduğu ve ilaçlarını check-in öncesi bagaja teslim ettiği sanılıyor.

İLACINI BAGAJA VERDİ

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; kabin ekibi hasta kadın için pek bir şey yapamadı. Zira haberde kimliği belirtilmeyen kadın, insülin ilacını bagaja vermişti.

Ölen kadının eşi, karısının uçuştan bir saat önce insülin aldığını ve durumunun birden ağırlaşacağını tahmin edemediklerini söyledi.

Uçuş ekibi, ölen kadını üzerine bir battaniye örtmek suretiyle koridara yatırma kararı aldı.

ACİL İNİŞ YAPILMADI

Kaptan pilotun acil iniş yapmak yerine, doğrudan Moskova‘ya uçmayı tercih ettiği belirtildi.

Kadının, akut kalp yetersizliği sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

Hava yollarını kullanarak seyahat eden yolcuların fazlalığı hesaba katıldığında, uçuş sırasında ölüm ihtimali oldukça düşük. Fakat büyük hava yolu şirketlerinin böylesi trajediler için önceden hazırlanmış planları bulunuyor.

Bazı şirketler, kabin ekiplerine hayatını kaybeden yolcuyu boş koltuklara taşımaları talimatı veriyor. Hatta bazı büyük uçaklarda ‘ceset dolabı’ bulunuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle