Hoşgeldiniz  

Tütüncü mahalleleri gezdi

Semih Köken | 21 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Tütüncü mahalleleri gezdi

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan süresince yaptığı mahalle ziyaretlerini Kepez ve Ünsal mahallelerinde devam ettirdi.

Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye bürokratları ve Ak Parti Kepez Teşkilatı temsilcileriyle birlikte mahalle ziyaretleri yapmayı bir gelenek haline getiren Başkan Tütüncü, muhtarların belirlediği dezavantajlı aileleri özellikle ziyaret ediyor.

Hastası olanlara öncelik veren Tütüncü, belediyesinin evde sağlık hizmeti gibi sağlık üzerine olan tüm birimlerini harekete geçiriyor. Ziyaret ettiği evlerde yaşlıların yaşlılık aylığı gibi imkanlardan yararlanmaları için yönlendirmeler yapan Tütüncü, karşılaştığı çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

VATANDAŞLARLA ORUCUNU AÇTI

Mahalle ziyaretlerinin ardından her iki mahallenin meydanlarında düzenlenen iftar sofralarına katılan Tütüncü, herkesin Ramazanını kutlayarak, iyi bir bayram geçirilmesini diledi. Vatandaşlar ile birlikte orucunu açan Tütüncü, 5 yıldızlı otellerde değil, Kepezliler ile aynı sofralarda oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Tütüncü, her iki iftar alanını ziyaret ettikten sonra teravih namazına gitti. Namaz çıkışında ramazan şerbeti akan çeşmeleri olan ikram çeşmesi aracının başına geçen Tütüncü, cemaate kendi elleriyle şerbet ikram etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle