Hoşgeldiniz  

TÜTÜNCÜ ADGİAD ANTALYA’YA RENK KATIYOR

Semih Köken | 11 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AntalyaDoğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği’nin (ADGİAD) yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi.
ADGİAD Başkanı Hüseyin Dayan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği ADGİAD’ın yeni yönetimine, görevlerinde başarılar diledi.
ADGİAD’ın kuruluşunu, çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Tütüncü, hemşehri odaklı bir sivil toplu kuruluşu olan Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği’nin, yaptığı çalışmalarla Antalya’ya renk kattığını söyledi. Tütüncü, ADGİAD’ın, kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine dönük misyonu da başarılı bir şekilde yerine getirdiğinin altını çizdi.
Başkan Hakan Tütüncü, sosyal projelerini takdirle karşıladığı ADGİAD’ın kültürel ve sosyal alanda yapacağı çalışmalara, gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.
ADGİAD Başkanı Hüseyin Dayan da derneğin misyonu, çalışmaları ve sosyal projelerini anlattı. Dayan, kendilerine gösterdiği ilgiden ve desteklerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle