Hoşgeldiniz  

Türktraktör, Expo 2016’da İtalyan Heyeti İle Birlikte

Semih Köken | 29 Eylül 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Türktraktör, Expo 2016’da İtalyan Heyeti İle Birlikte

Türk otomotiv sektörünün halen faaliyetteki en köklü üreticisi TürkTraktör’ ün Genel Müdürü Marco Votta, EXPO 2016 Antalya kapsamında hazırlanan İtalya Bahçesi’nin açılışına, aralarında İtalya‘nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo, İtalya Ekonomik Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Ivan Scalfarotto, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Roma BüyükelçisiMurat Salim Esenli‘nin de bulunduğu heyet ile birlikte katıldı.

Expo 2016 Antalya‘da 1.000 m²’lik İtalya pavyonunda, dünyaca ünlü İtalyan peyzaj mimarlarıyla birlikte hazırlanan İtalya Bahçesi’nde geçtiğimiz yıl İtalya‘da düzenlenen törende verilen ve Avrupa‘nın en saygın ödüllerinden ‘Yılın Traktörü-2015’ ödülünü kazanan New Holland’ın TTJ model traktörü de sergilendi.

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta yetkililerle yaptığı sohbet sırasında Türk mühendisler tarafından geliştirilen ödüllü traktör New Holland TTJ’nin aynı zamandaTürkiye‘de üretildiği bilgisini de verdi.

Açılış konuşmalarında İtalya Ekonomik Kalkınma Müsteşarı Ivan Scalfarotto, Türkiye veİtalya arasındaki ticari ilişkilere değinerek; Türkiye‘nin İtalya‘nın önemli ticaret ortaklarından birisi olduğuna dikkat çekti ve Türkiye‘de bin 300’den fazla İtlayan şirketinin iş yaptığını söyledi.

Konuklar aynı akşam ünlü İtalyan folk müzik sanatçısı ve besteci Eugenio Bennato ve grubu Taranta Power’ın konserine katılarak günü keyifli bir şekilde tamamladılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle