Hoşgeldiniz  

Türkiye Tırmanma Şampiyonası Kemer’de Başlıyor

Semih Köken | 17 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Türkiye Tırmanma Şampiyonası Kemer’de Başlıyor

Kemer Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye tırmanma şampiyonası 6. Ayak yarışı 20-21 Ağustos 2016 tarihinde Kemer Kesme Boğazı mevkinde yapılacak.
Antalya Motor Sporları Kulübü ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda yapılacak şampiyona 20 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Kemer Belediyesi önü sanat sokağından seremoni startı ile başlayacak olup 21 Ağustos Pazar günü saat 09:00 da Kesme Boğazı mevki köprü üzerinden verilecek start ile devam edecek olan yarış, 2 antrenman 3 yarış etabı ile sürecek olan mücadele Gedelma yaylasında son bulacaktır.
Her etap sonunda Gedelma yaylasında kurulan servis alanında servis alacak ekiplerin kupa töreni de aynı yerde saat 17:00 da yapılacak. Nefesler kesilecek Şampiyonada puanlar çok yakın olduğundan bütün dengelerin değişebileceği Kemer Tırmanma yarışında ekipler büyük mücadele verecekler ve izleyicilere keyifli anlar yaşatmaları bekleniyor.
Ayrıca vatandaşların mağdur olmamaları için Kemer Gedelma yaylası asfalt yol 21 Ağustos tarihinde kontrollü olarak geçişe izin verilecek alternatif yol olarak yarış zamanlarında Somakseniri yolu kullanılacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle