Hoşgeldiniz  

Turizm şoförleri başkanını kaybetti

Semih Köken | 28 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

Turizm şoförleri başkanını kaybetti

ANTALYA’da Turizm Şoförleri Derneği Başkanı Orhan Kayabaşı, dün gece evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

ANTALYA'DA TURIZM SOFORLERI DERNEGI BASKANI ORHAN KAYABASI, DUN GECE EVINDE GECIRDIGI KALP KRIZI SONUCUNDA HAYATINI KAYBETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Evli ve üç kız çocuğu babası olan 61 yaşındaki Orhan Kayabaşı, dün gece saat 22.00 sıralarında evinde kalp krizi geçirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Orhan Kayabaşı vefat etti. Kayabaşı’nın cenazesi bugün Cuma namazına müteakip Konuksever Mahallesi Şehadet Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Konuksever Mezarlığı’nda defnedilecek.

 

Antalya’da yaklaşık 7 yıldır Turizm Şoförleri Derneği’nin başkanlığı görevini sürdüren Kayabaşı, turizm sektöründe hem maaş olarak hem de iş şartları açısından büyük sorunlar yaşanılan bu alanda, şoförlerin haklarının korunması, turizm sektöründe yaşanan turist otobüslerinin kazalarının önlenmesi, şoförlerin eğitimi gibi birçok konuda önemli çalışmalar gerçekleştirmişti.

 

Kayabaşı son olarak, Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün ‘Turizmde Trafik Güvenliği’ başlıklı toplantısına katılan tek kişi olarak da gündeme gelmişti.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle