Hoşgeldiniz  

Turizm acenteleri Expo 2016’daki Alman Bahçesi’nde buluştu

Semih Köken | 20 Temmuz 2016 | Antalya Haber, EXPO 2016, Gündem, Yaşam A- A+

Turizm acenteleri Expo 2016’daki Alman Bahçesi’nde buluştu

EXPO 2016 Antalya’da yer alan Alman bahçesi, Alman Konsolosluğu’nun düzenlediği turizm acentelerinin buluşmasına ev sahipliği yaptı. Almanya’nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, Antalya’nın güvenilir bir tatil destinasyonu olduğuna dikkat çekerek, “Herkes buraya gelmeli” dedi.

Antalya’daki Alman Konsolosluğu’nun yılda bir kez düzenlediği turizm acenteleri toplantısının kokteyli, Expo 2016 Antalya Sergi Alanı’nda yer alan Alman bahçesinde gerçekleştirildi. Konukları aynı zamanda Almanya’nın ülke komiseri de olan Antalya Konsolosu Martin Vetter karşıladı. Kokteyle Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül de katıldı.

Antalya’daki bütün Alman tur operatörlerini davet ettiklerini söyleyen Almanya’nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, onlardan turizme destek vermelerini ve bütün Almanları Antalya’ya davet etmelerini istediklerini söyledi.

Expo 2016’nın bu yıl bölgede gerçekleşen en önemli etkinlik olduğuna da dikkat çeken Vetter, bu nedenle Antalya’nın Alman Konsolosluğu olarak düzenleyecekleri bütün etkinlikleri Alman bahçesinde yapacaklarını ifade etti.

Vetter, “Bu buluşmayı biz her yıl gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da buluşma yerimiz Expo’daki Alman bahçesi oldu. Antalya gerçekten çok güzel bir bölge. Burada güzel bir hava var. Güneş ve denizin yanı sıra son derece de iyi bir güvenlik var. İnsanlar buraya gelmeli” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle