Hoşgeldiniz  

Türel’in tanıtım maratonu

Semih Köken | 08 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Türel’in tanıtım maratonu

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Almanya, Fransa, Bosna Hersek ve İspanya’da temaslarda bulunarak turizm örgütlerinin başkanları ile bir araya gelecek.
ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MENDERES TUREL, ALMANYA, FRANSA, BOSNA HERSEK VE ISPANYA'DA TEMASLARDA BULUNARAK TURIZM ORGUTLERININ BASKANLARI ILE BIR ARAYA GELECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Berlin- ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na katılmak için Almanya’ya gitti. Türel’in Almanya’dan sonraki durağı Bosna Hersek olacak. Mostar’daki Dzemal Bijedic Üniversitesi için öğrenci yurdunun temelleri atılacak. Mostar’daki ilk öğrenci yurdunun temellerini atacak olan Başkan Türel, Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Bakir İzzet Begoviç ile de bir araya gelecek.

Başkan Türel, tanıtım maratonuna ara vermeden devam edecek ve Fransa’da dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM’de Antalya’yı tanıtacak. Dev projeleri ve yatırımları dünya vitrinine çıkaracak olan Türel MIPIM’e ev sahipliği yapan Cannes’da da bir dizi temaslarda bulunacak. Türel, buradan Almanya’ya geçerek Berlin’de Almanya Turizm komisyonu üyesi milletvekilleri ve basın mensupları ile bir araya gelecek.

Başkan Menderes Türel, tanıtım maratonuna hız kesmeden Madrid’e geçerek Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü Başkanı Talep Rifai bir araya gelecek. Talep Rıfai ile yapacağı görüşmenin ardından tekrar Fransa’ya dönerek temaslarına devam edecek olan Türel, Paris’te turizm sektör temsilcilerine verilecek olan resepsiyona katılacak.

Antalya’nın G20 zirvesi ile çok büyük bir tanıtım imkanı elde ettiğini ve adını tüm dünyaya bir kez daha duyurduğunu dile getiren Türel, EXPO 2016 ve Güçlü Şehirler Ağı zirvesi ile dünyanın gözünün Antalya’ya çevrileceğini ifade etti. Birileri felaket tellallığı yaparken dünyanın en büyük yatırımcılarının Antalya’yı adeta mesken tuttuğunu dile getiren Türel, “Biz de her ortamda Antalya’yı anlatıyor ve Antalya’yı tanıyoruz. Biz dedikodulara kulağımızı tıkadık. Önümüze bakıyoruz. Her gün yeni bir açılış yapıyor, dev projelerin startını veriyoruz” diye konuştu.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle