Hoşgeldiniz  

Türel “hizmet dönemi başladı”

SEMİH KÖKEN | 20 Nisan 2014 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Yerel seçimlerde, Antalya rekoru kırarak sandıktan zaferle çıktığı Demre’de vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçim döneminin bittiğini, hizmet döneminin başladığını, söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, nasıl hizmet yapılacağını dosta düşmana göstereceklerini kaydetti.Baskan Turel Demre (5) Baskan Turel Demre (6) Baskan Turel Demre (1) Baskan Turel Demre (2)

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye başkanı olduktan sonra ilk ziyaretini Demre’ye yaptı. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya milletvekili ve eski Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Gökçen Özdoğan Enç’in de katıldığı ziyarette ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları, Daire Başkanları da hazır bulundu.

REKOR DEMRE’DE

Belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçimden önce aynı meydanda yaptığı konuşmada söylediği, “Seçimden seçime sizi hatırlayanlardan değiliz. Kazansak da kaybetsek de yine geleceğiz, yine bu meydan da sizlerle beraber olacağız” sözlerini hatırlattı.

Demre’de Antalya rekoru kırarak sandıktan zaferle çıktıklarını ifade eden Başkan Türel, “Allah nasip etti. Sizlerin de desteği ile Antalya rekoru kırarak Demreyi kazandık. Bugün o yüzden farklı bir duygu ile Demre’ye geldik. Gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. “ dedi.

SEÇİM DÖNEMİ KAPANDI, HİZMET DÖNEMİ BAŞLADI

Seçimlerin geride kaldığını artık hizmet döneminin başladığını dile getiren Başkan Türel, “İşimiz hizmet gücümüz millet, biz size hizmetkar olmaktan şeref duyuyoruz. Bu millet her şeyi gayet iyi bilir doğrusunu görür. Şimdi en güzel hizmetleri inşallah Süleyman Topçu başkanımız ile el ele vererek yapacağız.” Şeklinde konuştu.   Türel nasıl hizmet yapılacağını dosta düşmana göstereceklerini dile getirdi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN SELAMLARINI İLETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Demrelilere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyledi. Başbakan Erdoğan ile yaptığı konuşmayı aktaran Türel, en yüksek oyun Demre’de alındığını öğrenen Erdoğan’ın “Tüm Demre’ye benden selam götürün. Hepsini kutluyor alınlarından öpüyorum.” dediğini anlattı.

İFTİRACILAR CEVABI SANDIKTA ALDI

Seçi dönemi boyunca yalana ve iftiraya sarılanlara en güzel cevabı vatandaşların sandıkta verdiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, kendisine atılan iftiraları hatırlattı. Türel “Akla hayale gelmedik yalanlar iftiralar attılar. Cevap bile vermedim. Benim burada otelim varmış. Benim burada arazilerim varmış. Olsaydı fena olmazdı ama yok ne yapayım.  Bu yalancılar, bu iftiracılar, bu demokrasi düşmanları sandıkta her zaman gereken cevabı aldılar. Son seçimde de sizlerin sayesinde aldılar. Bundan sonra da almaya devam edecekler. “ dedi.

DEMREDEKİ SAHİL DEĞİL Mİ

“AK Parti sahillerde yok.” iddialarına da değinen Türel, “Demre’de Kaş’ta, Gazipaşa’da olanlar sahil değimli?” Sorusunu yöneltti. Başkan türel Antalya’nın en doğusunda da en batısında sahil belediyelerini kazandıklarını kaydetti.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle