Hoşgeldiniz  

Türel, eşi ve çocuklarıyla oyunu kullandı

SEMİH KÖKEN | 10 Ağustos 2014 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılmanın büyük bir şeref olduğunu, ileride anlatacakları en önemli hatıra olduğunu söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanlığı seçimleri oyunu Döşemealtı ilçesinde eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oyunu eşi Ebru Türel, oğulları Akant ve Akın ile birlikte Döşemealtı ilçesindeki İMKB Anadolu Turizm ve Meslek Lisesi’nde 1005 numaralı sandıkta kullandı. Eşi ve çocuklarıyla sandık başına geçen Türel, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Oyunu kullandıktan sonra Türel, seçimlerin demokrasinin en önemli meyvesi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Türel, “Cumhurbaşkanlığı seçimine katıldığımız için bugün tarihe geçiyoruz. Bu büyük bir şeref, ileride anlatacağımız en önemli hatıra. Seçimler sonunda inşallah hayırlı bir karar çıkar. Yakın çevremize bakınca şu günlerde demokrasinin kıymetini daha çok anlıyoruz” dedi.

Türel’in, daha sonra sınıfları gezdi vatandaşlarla sohbet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle