Hoşgeldiniz  

Türel Başkanlar Birliği Toplantısına Katıldı

Semih Köken | 14 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Türel Başkanlar Birliği Toplantısına Katıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye Belediye Başkanları Birliği ve Düzce Belediyesi işbirliği ile Antalya’da düzenlenen “Yerel Yönetimler Semineri” kapanış toplantısına katıldı. Önemli açıklamalarda bulunan Türel AK Parti hükümetinin Türkiye çapında yapılan yatırımlarda rekor seviyelere ulaşıldığını belirtti.

Düzce Belediye Başkanı ve Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Keleş ile Düzce Belediyesi Birim Müdürlerinin de katıldığı “Yerel Yönetimler Semineri”nin kapanış toplantısına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı. Düzce Belediye Başkanı ve Genel Başkan Mehmet Keleş, yaptığı konuşmada Türel’e toplantıya katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Başkan Keleş: “Yerel yönetimler vatandaş ile yan yana duran taleplerini en iyi şekilde analiz edebilen kurumdur. Hizmetler ve yatırımlar da hükümetimizin desteği ile kesintisiz şekilde devam ediyor. Düzce’nin yeniden doğuşunu dizayn etmek, düzgün şehirleşmesini sağlamak amacıyla yaptığımız çalışmalar ile bu kenti geleceğe hazırlıyoruz. Burada yaptığımız toplantı ile de işleyişin sekteye uğramaması, hizmet ve yatırımların doğru zamanda doğru yerde yapılması için ekimizle birlikte çalışıyoruz. Katılan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediye başkanları ve meclis üyelerine seslenen Türel, Belediye Başkanları Birliği’nin kendisinin AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı döneminde kurulduğunu ve her türlü desteği verdiğini söyledi. 14 sene içerisinde belediyelerin güçlendirilmesi çok önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çeken Başkan Türel, eskiden bir Belediye Başkanı’nın Valinin izni olmadan komşu ile bile gidemediğini örnek verdi. Türel, Mecliste savunduğu ve yürekten inandığı 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası’nın sadece bir yerel yönetim reformundan ibaret olmadığını, demokrasinin güçlenmesi adına çok önem arz ettiğini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle