Hoşgeldiniz  

Trafik, Düden Katlı Kavşağı’yla rahatlayacak

Semih Köken | 26 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Trafik, Düden Katlı Kavşağı’yla rahatlayacak

Düden Kavşağı Projesi çerçevesinde Yeşilırmak- Kızılırmak caddelerinin alttan geçişi sağlayacak katlı kavşak projesinin çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen projenin ilk etap çalışmaları kapsamında Yeşilırmak Caddesi Kepez Belediyesi önünde atık su deplase çalışması ile tünel kazıları yapılıyor. Tünel geçişli katlı kavşak çalışmalarına ilk kazmanın vurulduğu nokta olan Yeşilırmak Caddesi’nin kuzeyinde ise tünel betonarme çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Aynı bölgede atık su deplase çalışmaları da tamamlandı.

BAĞLANTI YOLLARI TRAFİĞE KAPATILDI

Çalışmalar kapsamında, Yeşilırmak Caddesi’nin Gazi Bulvarı ile Necip Fazıl Kısakürek Caddesi arasında kalan kısmı, Sakarya Bulvarı’nın Karayusuf Caddesi ile Yeşilırmak Caddesi arasında kalan kısmı ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nin Yeşilırmak Caddesi bağlantısı trafiğe kapatıldı. Antalya ulaşımında büyük rahatlama sağlayacak 45 milyon lira yatırım bedelli proje ile Gazi Bulvarı üzerinde Kızılırmak, Yeşilırmak geçişi yani Kepez Belediyesi önündeki geçiş, yer altından olacak.

Mevlana Kavşağı’ndan gelip Varsak’a doğru giden araçlar Gazi Bulvarı’na gelmeden batarak, Kepez Belediyesi’nin önü de dahil, Sakarya Bulvarı’na kadar 1600 metre uzunluğundaki yeraltı tünelinden geçecek. İster Sakarya Bulvarı’na doğru ister Varsak istikametine doğru yeraltından çıkış yapılacak. Projeyle Düden Kavşağı üç katlı hale gelecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle