Hoşgeldiniz  

TOPÇAM’DA NELER OLUYOR??

Semih Köken | 02 Haziran 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

TOPÇAM’DA NELER OLUYOR??

Belediye şirketi ANET tarafından işletilen Kemer yolu üzerindeki Topçam Piknik Alanı’nı ile ilgili bugün sosyal medyaya düşen bir video kafaları karıştırdı.

ANET tarafından, “Halkın düzenli, güvenilir, temiz ve huzurlu bir ortamda piknik yapabilmesi, denize girebilmesi ve şehrin stresinden uzaklaşabilmesi için birebir bir alan” denilerek tanıtılan

Topçam’da, mescit, mangal yerleri, duşa kabin, WC, çevre aydınlatma, otopark, kasap, market hizmetleri bulunuyor. 1500 kişinin piknik yapabileceği gölgelikli 200 oturma grubu ve çocuklar için de alçak oturma gruplarının yer aldığı Topçam’da ziyaretçiler için 300 araç kapasiteli otopark alanı da var.

BU GÖRÜNTÜLER KAFA KARIŞTIRDI

Topçam’a giden bir sosyal medya kullanıcısı tarafından videoya çekilip tiktok’a konulan görüntüler, büyükşehire ait bu alandaki piknik masalarının birileri tarafından rezerve edildiğini gösteriyor.

Tiktok kullanıcısı vatandaş, bir yandan video çekerken bir yandan da tepkisini gösteriyor.

ANET NE DEDİ?

Topçam’ı işleten büyükşehir şirketi ANET’in yönetim kurulu başkanı Mesut Kocagöz konuya açıklık getirdi. Kocagöz, Gün Haber’in sorusu üzerine şunları söyledi:

“Bizim Topçam veya Sarısu gibi işletmelerde yer ayırtma gibi birşey olamaz. Bizim zaten orada restoranımız, garsonumuz, servisimiz yok. Sadece piknik alanına giriş parası alınıyor. Bazen hafta içinde 8-9 adam geliyor, masaya oturuyor, plaj çantasını koyuyor, ‘Ailemiz gelecek’ diyor, çalışanlar da müdahale edemiyor. Uyanığın birinin de ailesi gelecek diye ayırttığı yerleri pazarlamaya çalıştığı bilgisi bize kadar geldi. Bu videoda onunla ilgili”

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle