Hoşgeldiniz  

Topaloğlu itiraf etti Kemer’e gelen turist sayısı yüzde 50 düştü

Semih Köken | 30 Mayıs 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Topaloğlu itiraf etti Kemer’e gelen turist sayısı yüzde 50 düştü

Kemer  Belediye Başkanı Necati Topaloğlu sonunda itiraf etti.

Ulusal basına yaptığı açıklamada kemer’e gelen turist sayısında %50 düşüş olduğunu söyleyen Topaloğlu, Avrupa ülkeleriyle çalışan otelciler için bir sıkıntı yok. Şu anda otellerde en çok İngiliz, Alman, Hollanda, Danimarka, Polonya, Litvanya ve Estonya’dan gelen turist var. Bu yıl 3 milyon bekliyoruz dedi.

Ukrayna’nın zenginleri son model araçlarla Kemer’e geldiler. Hem konut, hem de kira fiyatını belki de 10 katına çıktı. Memur ve işçinin Kemer’de oturacağı yer yok” diye de açıklamalarda  bulundu.

Daha düne kadar kemer de doluluk oranının %80 olduğunu savunan Topaloğlu fahiş kira fiyatlarından dolayı işçi ve memurun kemer’de oturacağı yer olmadığını’da kabullendi..

OYSA Kİ MÜJDE OLARAK DUYURMUŞTU..

Proje kapsamında Kemer ilçesine 100 konut yapılacağıyla ilgili TOKİ açıklamasının hemen ardından Kemer Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından 17 Aralık saat 13.43’te ‘Başkanımızdan Kemerimize müjde!’ başlığıyla konut projesi Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun müjdesi olarak duyuruldu. Topaloğlu’nun görüşmeleri ve aldığı kararlar sayesinde projenin hayata geçeceği ve Kemer’in Kuzdere bölgesine TOKİ’nin konut yapacağı ifade edilmişti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle