Hoşgeldiniz  

Terör saldırılarını lanetlediler

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Terör saldırılarını lanetlediler

ANTALYA Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, dün Ankara’da bugün de Diyarbakır’da yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Antalya Diş Hekimleri Odası’nda yapılan açıklamaya Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu üyeleri katıldı. Dün Ankara’daki ve bugün Diyarbakır’daki bombalı saldırıları kınayan açıklamayı Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer yaptı. Başkan Tuncer, Türkiye’nin sınırları çevrilmiş, uluslararası terör örgütlerinin yatağı haline getirilmiş, Akdeniz ve Ege kıyıları mülteci mezarlığına dönüşmüş, dört bir yanında savaş koşullarının hüküm sürdüğü bir ülke haline geldiğini söyledi.
ANTALYA MESLEK ODALARI ESGUDUM KURULU, DUN ANKARA'DA BUGUN DE DIYARBAKIR'DA YASANAN TEROR SALDIRILARINI KINADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
“İçerisinde bulunduğumuz baskıcı, otoriter, terörün, ölümün, kanın ve gözyaşının sorumlusu ortamı yaratanlardır” diye Tuncer, “Artık yeter, ölmek, yaralanmak ve sakat kalmak istemiyoruz. Her yeni güne başlarken ‘nerede bomba patlayacak’ diye düşünmek istemiyoruz” dedi.

Başkan Tuncer, açıklamasında, Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu adına hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara şifa diledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle