Hoşgeldiniz  

Temizlik personeline güvenlik semineri

Semih Köken | 18 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Temizlik personeline güvenlik semineri

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi temizlik personeline Emniyet Müdürlüğü tarafından terör ve kent güvenliği semineri verildi. Temizlik elemanlarından şüpheli gördükleri her konuda emniyet güçlerini aramaları istendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik kadrosunda çalışan 450 personel, Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, terör olayları, kent güvenliği ve şüpheli şahıslar ile ilgili bilgilendirildi. Antalya Kültür Merkezi Aspendos Salonu’ndaki seminerde polis memuru Namık Kılıç, temizlik personeline bulundukları alanda farklı bir şey görmeleri halinde dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyardı. Temizlik elemanlarından özellikle çevreye karşı duyarlı olmalarını isteyen Kılıç, ‘Şüpheli gördüğünüz şahıslar ya da olaylar konusunda polisi veya jandarmayı arayarak bilgilendirin. Şüphe duyduğunuz ne varsa hiç çekinmeden bizi arayabilirsiniz” diye konuştu.

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZSINIZ

Temizlik görevlilerinin erken saatte sokağa çıktığına dikkati çeken Namık Kılıç, “Sabahın erken saatlerinden itibaren sokaklarda, mahallelerde birçok şeyle karşılaşıyorsunuz. Sizler bizim sokaktaki gözümüz kulağımızsınız” dedi. Seminerde ayrıca daha önce temizlik görevlileri tarafından fark edilip önlem alınan şüpheli paketlerle ilgili sinevizyon gösterisi de yapıldı.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI TEMIZLIK PERSONELINE EMNIYET MUDURLUGU TARAFINDAN TEROR VE KENT GUVENLIGI SEMINERI VERILDI. TEMIZLIK ELEMANLARINDAN SUPHELI GORDUKLERI HER KONUDA EMNIYET GUCLERINI ARAMALARI ISTENDI.(fOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle