Hoşgeldiniz  

TEMAD terörü kınadı

Semih Köken | 19 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

TEMAD terörü kınadı

TEMAD Antalya İl Başkanı Mustafa Değirmenci, Ankara’da, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı terör saldırısını kınadı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya İl Başkanı Mustafa Değirmenci yaptığı açıklamada, son günlerde artarak devam eden terör olaylarının Türk ulusunu derinden yaraladığını söyledi. Terörün Türkiye’nin ve milletin huzuruna, ortak yaşama kültürüne karşı gerçekleştirilen bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Değirmenci, “Terör Ankara’da bir kez daha çirkin yüzünü gösterdi. Hem askerlerimizi hem de sivil vatandaşlarımızı hedef alan bu ve benzeri terör saldırılar amacına asla ulaşamayacaktır. Karanlık eller bilmelidir ki hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir” dedi.

“Ulusça büyük üzüntü ve keder içindeyiz” diyen Değirmenci, “Lakin terörün de amacı halkta korku, yılgınlık, umutsuzluk ve kaos ortamı yaratmaktır. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, sonuç alacaklarını umanlar gaflet, dalalet hatta hıyanet içerisindedirler. Türkiye Cumhuriyeti’nin içine düşürülmeye çalışıldığı etnik çatışma ve kışkırtmalara karşı aziz milletimizin sağduyulu davranacağı, kahraman güvenlik güçlerimize güven ve desteklerini sürdüreceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçlerinin ülkenin bütünlüğünün korunması, güven ve huzur ortamının sağlanmasında görevini yerine getirmeye devam edeceğini ifade eden TEMAD Başkanı Mustafa Değirmenci, “Son zamanlarda artan terör olaylarında haince ve alçakça yapılan bu menfur saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına, yüce milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle