Hoşgeldiniz  

Tarım fuarını yağmur suyu bastı

Semih Köken | 28 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ANTALYA’da bu yıl 16’ncısı düzenlenen Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’nın yapılacağı Antalya Expo Center, yağmura teslim oldu. 40 civarındaki katılımcının standı sudan etkilenerek, kullanılamaz hale geldi.

30 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında açık kalacak Growtech Eurasia 16. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’na katılacak firmalar stantlarını kurarken, saat 19.00 sıralarında bastıran sağanak yağış ilave inşaat alanının tavanından içeri akmaya başladı. Stantları kurmaya çalışan işçiler bir yandan suları tahliye etmeye çalışırken, diğer yandan naylonlarla önlem almaya çalıştı.

Organizasyonu düzenleyen firma yetkilileri, meteorolojinin uyarısı ile yağmuru pazartesi günü beklediklerini, bu nedenle hava muhalefetinin azizliğine uğradıklarını söyledi. Standı kuran firmalar ise hazır olmayan fuar alanında stant açılmasına izin veren yetkililere isyan etti. Zararlarının nasıl telafi edileceğini bilmeyen firma sahipleri, yaklaşık 40 standın yağmurdan etkilenerek kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle