Hoşgeldiniz  

Tarihi geceyi Antalya sakin atlattı

Semih Köken | 17 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Tarihi geceyi Antalya sakin atlattı

BAŞKAN TÜREL’DEN KINAMA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, yaptığı yazılı bir açıklamayla darbe girişimini kınadı. Başkan Türel açıklamasında, millete, vatana ihanet eden çetenin darbe girişimine karşı büyük Türk milletinin göğsünü siper ettiğini, milli iradeye, demokrasiye sahip çıktığını belirtti.

Antalya’nın demokrasinin kalesi olduğunu belirten Başkan Türel, şu ifadelere yer verdi:

“Antalya, bugün de demokrasinin kalesidir, yarın da demokrasinin kalesi olacaktır. Bir kez daha Antalya olarak, demokrasiye, cumhuriyete, milli iradeye sahip çıkma kararlılığımızı ilan ediyoruz. Antalya karanlık çetelere karşı dimdik ayaktadır. Şu anda Türkiye’nin her yerinde millet meydanlardadır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Büyük Millet Meclisi Başkanı, Başbakanımız, Bakanlarımız ilk dakikadan itibaren kahramanca irade göstermişlerdir. Türk Silahlı Kuvvetleri, darbecileri bertaraf etmeye başlamıştır. Emniyet güçlerimiz, darbecilere karşı kahramanca karşı koymuştur. Milletimiz demokrasiye sahip çıkmak üzere bütün siyasi partilerle kenetlenmiştir. 15 Temmuz Türk demokrasisinin bayramı olacaktır. Büyük Türk milleti ihanet çetesini tarihin karanlık sayfalarına gömecektir. Demokrasiye sahip çıktığınız için tüm Antalyalılara ve milletime teşekkür ediyorum. Bugün sizler milyonlarca vatandaşımız gibi yeni bir tarih yazdınız. Tarihin altın sayfasına geçtiniz.”

STK VE SİYASİ PARTİLERDEN KINAMA

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü, CHP Antalya İl Başkanlığı, Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, Demokrat Parti Antalya İl Başkanlığı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Ticaret Borsası, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği, Seyahat Acenteleri Yöneticileri Derneği de darbe girişimini kınadı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle