Hoşgeldiniz  

Tanır: Ekip olarak tekrar talibiz

Semih Köken | 03 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Tanır: Ekip olarak tekrar talibiz

ANTALYASPOR Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, derneğin 25 Haziran’daki olağan genel kurulunda başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin, 3 yıllık görev süresinin ardından 18 Haziran’da Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda olağan genel kurul yapılacak. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde 25 Haziran’da çoğunluk aranmaksızın yapılacak genel kurulda, üyeler dernek başkanının belirlenmesi için oy kullanacak. Antalyaspor Kulübü Derneği seçimini kazanan başkan ve yönetimi, Antalyaspor A.Ş. yönetimi mali ve seçimli kongrelerinde tek başına karar verebiliyor.

Mevcut başkan Nafiz Tanır, “Önümüzdeki dönem göreve ekip olarak tekrar talibiz” dedi. Tanır, 3 yıl önce göreve gelirken Antalyaspor’un kurumsal kimliği ve tesisleşmesi için hedef belirlediklerini anlattı. Kulübün kurumsal kimliğini artırmak için üye sayısını artırma ve tüzük değişikliğiyle kulübü geleceğe hazırladıklarını dile getiren Tanır, Döşemealtı Yeşilbayır’daki arazi tahsisi sorununu da çözerek, tesisin yapılmasını sağladıklarını söyledi. Amatör branşlarda aktiviteyi artırdıkların vurgulayan Tanır, “Bunlar yeterli değil bu konuları geliştirecek yeni projeler ve sportif anlamda daha etkin olacak çalışmalar yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz” diye konuştu.

Tanır, Başkan Gültekin Gencer’in olağanüstü genel kurul kararı alması ve aday olmayacağını açıklaması hakkında şöyle konuştu:

“Gencer ve yönetimi 3 yıl boyunca özverili çalıştı. Zaman zaman risk de aldı. Sezonu başarılı bir noktada kapattı. Genel kurul kararı anonim şirket yönetiminin takdiri. Kendilerine her Antalyaspor’a hizmet eden gibi teşekkür ederiz. 30 Haziran’daki kongreye resmen bir adaylık açıklanırsa Antalyaspor’un kurulları ve hissedarları değerlendirir. Antalyaspor için atılacak her olumlu adıma kulüp derneği tarafından tabi ki katkı konacaktır.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle