Hoşgeldiniz  

Taksiciyi gasp edip kaçtılar 3 saat sonra yakalandılar

Semih Köken | 07 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Taksiciyi gasp edip kaçtılar 3 saat sonra yakalandılar

(DHA) – ANTALYA’da müşteri olarak bindikleri taksinin şoförünü bıçakla tehdit edip 695 TL’sini gasp eden 1’i kadın 3 kişi, 3 saat sonra yakalanıp gözaltına alındı.
ANTALYA'DA MUSTERI OLARAK BINDIKLERI TAKSININ SOFORUNU BICAKLA TEHDIT EDIP 695 TL'SINI GASP EDEN BIRI KADIN 3 KISI, 3 SAAT SONRA YAKALANDI.(FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)
Olay, saat 00.20 sıralarında Muratpaşa Mahallesi, Yeşildere Mahallesi’nde meydana geldi. K.Y.’ye ait taksiye binen G.K. adlı kadın, yolda iki arkadaşını daha alacağını söyledi. Yeşildere Mahallesi’nde L.B. ve N.S. de taksiye bindi. 100 metre sonra K.Y.’nin boğazına bıçak dayayan şüpheliler, cep telefonu ve parasını istedi. Şoför olarak çalıştığını, üzerinde para bulunmadığını söyleyen K.Y., taksiyi de durdurmak istedi. Şüpheliler ise “Akıllı ol, şimdi seni burada öldürürüz, kimsenin de ruhu duymaz” diye tehdit etti. K.Y.’nin üzerinde bulunan 695’TL’yi alan 3 gaspçı, kaçıp ortadan kayboldu.

Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, 3 gaspçıyı 3 saat sonra yakaladı. İfadesi alınan 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle