Hoşgeldiniz  

Taksicilerin sorunu çözülüyor

Semih Köken | 15 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Taksicilerin sorunu çözülüyor

SERİK Belediye Başkanı Ramazan Çalık, oteller bölgesinde takisici esnafının yaşadığı sorunların çözümü için otel genel müdürleriyle bir araya gelerek destek istedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Serik Esnaf Kredi ve Kooperatif Başkanı Bayar Savran, Serik Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cesur ile Serik Şoförler Odası Başkanı Sedat Karagöz’le Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ı makamında iadeyi ziyaret etti. Ziyarette otellerdeki ‘rent a car’ların müşteri taşımacılığı yaparak taksici esnafını zor durumda bıraktığı aktarıldı. Başkan Dere, oteller bölgesinde taksicilerin yaşadığı sorunların çözümü için Belediye Başkanı Ramazan Çalık’tan destek istedi.

Başkan Çalık, ziyaretin ardından otel müdürleri ve taksiciklerle bir araya gelerek taksici esnafının yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için işbirliği çağrısı yaptı. Toplantıda rent a car’ların otel bünyesinde çalışarak sorumluluk alanlarının dışına çıktıklarını iddia eden taksiciler, bundan dolayı mağdur olduklarını söyledi.

Toplantıda bu sorunu çözmek için otellerle işbirliğinin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Çalık, otel yöneticilerinden sorunun çözümü için kendi üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirilmesi konusunda söz aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle