Hoşgeldiniz  

Taksiciler Konyaaltı’nda buluştu

Semih Köken | 08 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Taksiciler Konyaaltı’nda buluştu

ANTALYA’da sosyal medyada bir grup oluşturan taksiciler, geleneksel hale getirmeyi planladıkları buluşmanın ikincisini Konyaaltı sahilinde gerçekleştirdi.
ANTALYA'DA SOSYAL MEDYADA BIR GRUP OLUSTURAN TAKSICILER, GELENEKSEL HALE GETIRMEYI PLANLADIKLARI BULUSMANIN IKINCISINI KONYAALTI SAHILINDE GERCEKLESTIRDI. (SERDAR UNAL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Taksicilerin buluşmasına 100’e yakın taksici katıldı. Konyaaltı varyantı girişindeki otoparkta bir araya gelen taksiciler adına grup yöneticilerden Serdar Ünal açıklama yaptı. Ünal, taksiciler arasında dayanışmayı pekiştirmek amacıyla bir grup kurduklarını söyledi. Bu bu grupta taksicilere indirim yapan lastikçi, boyacı, tamirci, kaplamacı gibi yerlerle ilgili duyurular yaptıklarını anlatan Ünal, “Vefat eden, kaza geçiren, kan ihtiyacı olan meslektaşlarımızla da grup üzerinden temasa geçip duyurular yapıp, birbirimizde dayanışma sağlıyoruz” dedi.
Ünal, Antalya’da grubun 1950 üyesi olduğunu açıkladı. Taksiciler arasında dayanışmayı pekiştirmek amacıyla ilkini geçen yıl gerçekleştirdikleri buluşmanın ikincisini yaptıklarını hatırlatan Ünal, bunu geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini de sözlerine ekledi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle