Hoşgeldiniz  

Tahtalı, Fethiye Babadağ’a rakip

Semih Köken | 18 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Tahtalı, Fethiye Babadağ’a rakip

ANTALYA kent merkezine 57 kilometre uzaklıkta 2 bin 365 metre yükseklikte Tahtalı Teleferik’in zirvesinden gerçekleştirilen Escape Yamaç Paraşütü atlayışları, devam ediyor.

 

Fethiye’de bulunan 1700 metre rakımlı Babadağ’dan gerçekleşen yamaç paraşüt atlayışlarına rakip olan Tahtalı atlayışları, meraklılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Zirveden deniz seviyesi olan sıfır noktasına uçuş yapmak isteyen yamaç paraşütü tutkunları, teleferik ile çıktıkları Tahtalı’dan, Tekirova plajlarına kadar adrenalini yüksek uçuş gerçekleştiriyor. ‘Özgürlüğe Uçun’ sloganı ile hava şartlarının el verdiği sürece atlayış yapan adrenalin tutkunları manzaranın keyfini kuşbakışı çıkartıyor.

 

Escape Uçuş Okulu ortağı Mehmet Dursun, hava şartlarının el verdiği ölçüde uçuşların sezon süresince devam edeceğini belirtti. Ticari tandem atlayış sertifikası bulunan profesyonel yamaç paraşüt pilotlarının eşliğinde gerçekleştirilen yamaç paraşütü uçuşları için turistler günler öncesinden rezervasyon yaptırıyor. Profesyonel hocalar ile birlikte atlayış yapan tatilciler, yaklaşık 45 dakika gökyüzünde süzüldükten sonra iniş gerçekleştiriyor. Aynı zamanda sezona yetiştirilen yeni kalkış pistleri, daha konforlu uçuş zemini hazırladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle