Hoşgeldiniz  

Sünnet Şöleni İçin Çocuklara Kıyafetler Dağıtıldı

Semih Köken | 23 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Sünnet Şöleni İçin Çocuklara Kıyafetler Dağıtıldı

Kemer Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları içinde yer alan ve geleneksel hale gelen sünnet şöleni için bu yılın ilk kıyafet dağıtımı gerçekleşti.
Bu sene yaklaşık 200 çocuğun sünnet edilmesi planlanan şölen için kıyafet dağıtımları başladı. Kemer belediyesi Göynük Hizmet Binası ve Çamyuva Hizmet binalarında gerçekleşen kıyafet dağıtımı için düzenlenen ilk törene, Belediye Başkan Vekili Semih Top Başkan Yardımcısı Ahmet Can, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.
Göynük Mahallesinde 51, Çamyuva Mahallesinde 18 çocuğa sünnet kostümlerinin verildiği dağıtımda bir açıklama yapan Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, belediyenin çalışmalarını ve sosyal belediyecilik faaliyetlerini anlattı. Başkan Vekili Semih Top “ Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül önderliğinde sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında yürüttüğümüz sünnet hizmetimizle göreve geldiğimiz günden bu güne kadar yaklaşık 1.000 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet olan çocuklarımızın topluma hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından çocuklara şölen ve mevlitte giymek üzere sünnet kıyafetleri dağıtıldı.
Tekirova Mahallesi, Kuzdere Mahallesi ve Kemer Merkez Mahallesinde ise sünnet kıyafetleri yarın yapılacak törenle dağıtılacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle