Hoşgeldiniz  

Sümer’den birlik ve beraberlik çağrısı

Semih Köken | 24 Eylül 2015 | Antalya Haber, Gündem, Siyaset A- A+

Ülkemiz ve Müslüman alemi için en önemli günlerden birisi olan Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, kardeşlik, barış, dayanışma ve paylaşma gibi evrensel insani değerlerin en çok uygulanması gereken günlerin başında gelir. İhtiyaç sahiplerine elimizi uzatarak, kavga ve kırgınlıkları bitirmemiz gereken bugünlerin ülkemize barış, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Komşu ülkelerde kan ve gözyaşı sürerken, binlerce kişi hayatını kaybetmiş, milyonlarca kişi evinden, yurdundan göç etmek zorunda kalmışken, ülkemiz de bu ateş çemberinin içine çekilmek isteniyor. Ülkemizdeki güven ve istikrarı bozmayı amaçlayan hainler, içeriden ve dışarıdan aldıkları destekle güvenlik güçlerimize karşı düzenledikleri saldırılarla milletimize derin acılar yaşattı. Ateş sadece düştüğü yeri değil, tüm milletimizi yaktı. Vatanımız için canlarını çekinmeden feda eden kahraman güvenlik güçlerimize, bu mübarek günde Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.

Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Halkımızın mutluluk ve huzurunu bozmayı amaçlayan terör saldırılarına karşı tek vücut olarak hep birlikte karşı koymamız gerekir. Yüzlerce yıldır bu topraklar üzerinde kardeşçe yaşayan halkımızın birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücü yetmez.

Halkımızdan bu mübarek günlerde, başta şehit yakınları olmak üzere, ihtiyaç sahiplerini, yaşlıları, öksüz ve yetimleri unutmamalarını, bayramın feyz ve bereketini onlarla birlikte paylaşmalarını istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan Müslümanlar olmak üzere, tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, yaptığımız ibadetlerin kabul olmasını Rabbim’den niyaz ederim.

Her bayram olduğu gibi Kurban Bayramı’nın ikinci günü saat 16.00’da, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, partililerimiz ve halkımızla AK Parti İl Binamız’da bayramlaşma merasimi düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı bayramlaşma törenimize davet ederim.

Rıza SÜMER

AK Parti Antalya İl Başkanı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle