Hoşgeldiniz  

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

SEMİH KÖKEN | 06 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Kemer Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Başkan Mustafa Gül’ün Başkanlığında Hizmet Binası Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonunda yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Mustafa Gül; Şubat meclis toplantımız bizlere ve halkımıza hayırlı olması temennisinde bulunurken yapılan etkinlikle ilgili Meclisi bilgilendirdi. Kemer Belediyesi sosyal aktiviteler kapsamında 5 Bin öğrenci ve velilerini ücretsiz Akvaryuma götürerek mutlu ettiğini anlattı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekibine yapılan etkinlik için teşekkür eden Başkan Gül, ayrıca akvaryum işletmecilerine teşekkür etti.
Bağımsız Meclis Üyelerinden Batur Işık’ın katılmadığı toplantıda gündemin ikinci maddesinde yer alan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile başlandı.
Gündemin 3. Maddesinde yer alan Kemer Yöresel Tanıtım Vakfının (KETAV) yer tahsis görüşülmesi 5 yıl süre ve yıllık 1.000 TL oy çokluğu ile kabul edildi.
Gündemin 4. Maddesinde yer alan belediyenin 2017 yılı Gelir Tarifesinin 28. Maddesinde yer alan “Vaziyet Planı Tasdik Ücreti” ile 29. Maddesinde yer alan “Yapı İzni İçin Yol Hizmet Ücreti” konusunun yeniden belirlenmesi ile ilgili hazırlanan Plan Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi oy çokluğuile kabul edildi.
Gündemin 5. Maddesinde yer 5393 Sayılı Belediye Kanunu gereğince her yıl yapılması gereken İhtisas komisyonu seçimlerinin Meclisteki Siyasi Parti dağılımının değişmesi nedeniyle yeniden yapılması konusunu Üyelerden Mustafa Bilici’nin partisinden ayrılmasından dolayı yerine Bağımsız Üyelerden Recep Yılmaz oy çokluğu ile seçildi.
Bir sonraki meclis toplantı ayının ve günün belirlenmesinin ardından meclis dağıldı. Bir sonraki meclis toplantısı 2 Mart 2017 Perşembe Saat 11.00 Olarak belirlendi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle