Hoşgeldiniz  

STK’LARDAN BAŞKAN GÜL’E DESTEK

Semih Köken | 04 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

STK’LARDAN BAŞKAN GÜL’E DESTEK

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e destek veren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nde (KETOB) basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, KETOB Başkanı Tayyar Gül, Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkan vekili Turan Akkelle, VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadezhda Pelit ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer Temsilcisi Mustafa Çetinkaya katıldı.

Toplantıda konuşan KETOB Başkanı Tayyar Gül, Rus uçağının düşürülmesinden turizm sektörünün olumsuz etkilendiğini belirterek, Rusya ile ilgili atılan olumlu adımlardan Kemer’deki sivil toplum kuruluşları olarak memnun olduklarını söyledi. Turizmin barış ile yapılabilecek bir sektör olduğuna değinen Tayyar Gül, devletin barışa yönelik attığı adıma destek olmak amacıyla Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün öncülüğünde bir toplantı yaptıklarını anlattı. Toplantıda düşürülen Rus uçağının pilotunun ailesine ev verilmesi kararının alındığını vurgulayan Tayyar Gül, “Bunun büyük bir jest olduğunu düşündük ve sivil toplum kuruluşları olarak destek olacağımızı Mustafa Gül’e söyledik. Daha sonra Rusya’nın Antalya Konsolosluğu’na giderek teklifimizi ilettik. Bu teklif ilerleyen süreçte bazı siyasi eleştirilere neden oldu. Eleştirilere karşı üzüntü duyuyoruz. Bu siyaset üstü değerlendirilmesi gereken bir yaklaşımdı. Belediye Başkanı Gül’ün MHP’den ihracının istenmesi bizi üzmüştür” dedi.

“KONU POLİTİKAYA ÇEKİLMEYE ÇALIŞILDI”

KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, Rus pilotun ailesine ev verilmesi konusu ilk açıldığında insani boyutunu düşünerek imza attıklarını söyledi. Yorulmaz, bu adımın iki ülke arasında tarihten beri süre gelen dostluğu hatırlatmak için yapıldığını ancak konunun politikaya çekilmeye çalışıldığını kaydetti.

VELES Uluslararası Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Rus asıllı Türk vatandaşı Nadezhda Pelit de ev teklifinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ettiğini ve bu teklifin çok kibar ve faydalı bir jest olduğunu söyledi.

 

kemer-belediye-baskani-mustafa-gul-mhp-den-is-8585488_x_300

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL'E DESTEK VEREN SIVIL TOPLUM KURULUSU TEMSILCILERI, KEMER TURISTIK OTELCILER VE ISLETMECILER BIRLIGI'NDE (KETOB) BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI.(FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL'E DESTEK VEREN SIVIL TOPLUM KURULUSU TEMSILCILERI, KEMER TURISTIK OTELCILER VE ISLETMECILER BIRLIGI'NDE (KETOB) BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI. (TAYYAR GUL) (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
indir

Foto 3 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL'E DESTEK VEREN SIVIL TOPLUM KURULUSU TEMSILCILERI, KEMER TURISTIK OTELCILER VE ISLETMECILER BIRLIGI'NDE (KETOB) BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI. (NADEZHDA PELIT) (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
indir

Foto 4 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL'E DESTEK VEREN SIVIL TOPLUM KURULUSU TEMSILCILERI, KEMER TURISTIK OTELCILER VE ISLETMECILER BIRLIGI'NDE (KETOB) BASIN TOPLANTISI DUZENLEDI.(VOLKAN YORULMAZ) (FOTO:LEVENT YENIGUN/KEMER-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle