Hoşgeldiniz  

SoloTürk, Kemer’de gösteri uçuşu yapacak

Semih Köken | 14 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

SoloTürk, Kemer’de gösteri uçuşu yapacak

TÜRK Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nın akrobasi timi SoloTürk ekibi, Kemer’de gösteri uçuşu yapacak.

TURK HAVA KUVVETLERI KOMUTANLIGI'NIN AKROBASI TIMI SOLOTURK EKIBI, KEMER'DE GOSTERI UCUSU YAPACAK.(FOTO:KEMER-DHA)

TEK F-16 gösteri ekibi “SOLOTÜRK” Kemer’de ..
Kemer Belediyesi bir ilke daha imza atarak Türk Jetlerini gösteri için Kemer’e getiriyor
Dünyada F-16 jet uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timlerinden Hava Kuvvetleri Komutanlığı Solo Türk ekibi, 15 Temmuz’da Kemer’de gösteri uçuşu yapacak Solo Türk Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Bayrı, Kemer Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, gösteri yeri ve planlamasıyla ilgili sunum yaptı.

Gösterinin etkin hale getirilmesi ve olabilecek aksaklıkların çözümü için yapılacak olan koordinasyon toplantısında, Solo Türk Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Emrah Bayrı, gösteri yeri ve planlamasıyla ilgili sunum yaparak, Solo Türk’ün kuruluşu, gösteri yaptığı ülkeler ve F-16 uçakları hakkında da bilgiler verdi.

Kemer Belediyesinin talebi, Genel Kurmay Başkanlığının onayı ile Türk Hava Kuvvetleri TEK F-16 gösteri ekibi “SOLOTÜRK” tarafından ilçemizde 15/07/2016 tarihinde, Türk Hava Kuvvetlerini tanıtmak, Türk halkının hava kuvvetlerine olan güven duygusunu pekiştirmek ve gençlerin havacılığa olan sevgisini arttırmak amacıyla düzenleyeceği hava gösterisi koordinasyon toplantısına , Antalya Valiliği, Kemer Belediyesi, Kemer Jandarma Garnizon Komutanlığı, Kemer Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı diğer kamu kurumlarından temsilcilerin de katıldı.

Solo Türk ekibi, 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde prova uçuşu yaptıktan sonra, Kemer Halk Plajı ve 155 Beach plajında 15 Temmuz saat 19.00’da gösteri uçuşu gerçekleştirecek.
Toplantının ardından Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü de uçuşlar hakkında bilgilendiren Solo Türk Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Üsteğmen Emrah Bayrı, herkesi 15 Temmuz’da Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen görsel şölene davet etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle