Hoşgeldiniz  

Silah temin etmediği için öldürülmüş

Semih Köken | 15 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Silah temin etmediği için öldürülmüş

ANTALYA’da geçen 20 Şubat’ta, evine gelen 2 kişi tarafından “İşimiz var” denilerek alınan 29 yaşındaki Abbas Serin’in, kendisinden istenen tabancayı temin etmediği için öldürüldüğü ileri sürüldü.

Kepez İlçesi Zeytinlik Mahallesi 7443 Sokak’ta oturan ve ikinci el araç alım- satımı yapan evli Abbas Serin, tanıdığı iki kişi tarafından “İşimiz var” denilerek alınıp 07 DCS 68 plakalı otomobille götürüldü. Bir daha kendisinden haber alınamayan Serin’in aynı gece Döşemealtı’na bağlı Dağbeli Mahallesi’ndeki yol kenarında cesedi bulundu. Serin’in 5 el ateş edilerek öldürülmesiyle ilgili eve gelen iki kişiden Müslüm Teymurluk gözaltına alındı.

Müslüm Teymurluk ifadesinde, cinayeti yanındaki arkadaşı Şefik Varol’un işlediğini iddia etti. Olay günü Abbas Serin’i evinden aldıktan sonra Çubukbeli İncirli mevkisindeki taş ocağına geldiklerini anlatan Müslüm Teymurluk, “Saat 12.30 sıralarında araçta alkol almaya başladık. Bir süre sonra Abbas ve Şefik araçtan inerek tartıştı. Olayın büyümesi üzerine Şefik Varol, Abbas Serin’e av tüfeğiyle ateş etti. Bunun üzerine ben aracımla kaçtım” dedi. Müslüm Teymurluk tutuklanırken, Şefik Varol ise yakalanamadı.

CİNAYET SİLAHI YÜZÜNDEN ARALARI AÇILMIŞ

Olayla ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianame, Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. Biri firari, diğeri tutuklu iki şüpheli hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen iddianamede, Şefik Varol ile maktulün yakın arkadaş oldukları belirtildi. Cezaevi firarisi Şefik Varol’un olay günü 3 kişiyi öldürmek için tabanca talep ettiği, bu talebi kabul etmemesi üzerine Abbas Serin ile aralarında husumet başladığı belirtilen iddianamede, olay günü iki şüphelinin Abbas Serin’e av tüfeğiyle ateş edip öldürdükleri öne sürüldü.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle