Hoşgeldiniz  

Serbay Reklam Ajansı Hizmete Açıldı

Semih Köken | 26 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Serbay Reklam Ajansı Hizmete Açıldı

 

Günümüz iş dünyasının yoğun rekabet ortamında firmaların rakipleri karşısında farklılık oluşturabilmeleri için olmazsa olmazların başında reklam ve tanıtım hizmetleri gelmektedir. Bu amaçla Serbay Reklam Dijital Baskı Merkezi bu gün yapılan törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Meclis Üyeleri Semih Top, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve Yönetim Kurulu, Tekirova Belediye eski Başkanı Yusuf Üras, Emekli Öğretmen Kurt siyasetçi Turhan Anatürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenimahalle Dr.Derviş Eroğlu Dörtyol Bulvarı No 63 numarada hizmete açılan Serbay Reklam’ın dualı açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, Meclis Üyesi Cumali Afşin İş yeri sahibi Serpil Gümüş Akıncı ve eşi Bayram Akıncı birlikte kestiler.

Serbay Reklam Ajansı Sahibi Serpil Gümüş Akıncı yaptığı açıklamada; Açılışa katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Meclis Üyelerinin yanı sıra herkese teşekkür ederim dedi. Reklam Ajansı ile ilgili bilgi veren Akıncı; Sektörde 10 yıllık tecrübe çalışmalarımızın her aşamasında kaliteyi en üst seviyede tutuyoruz. Tasarım ve baskı sektöründe teknolojimizi sürekli güncel tutuyoruz. Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar bu anlayışın bilinciyle ve müşterilerin görsel tasarımlara verdiği önemin farkındayız ve çalışmalarımıza titizlikle sürdüreceğiz. Dedi

Ajansın açılış kurdelesini kesen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, dijital baskı makinesinin baskı anını izleyerek hayırlı olsun temennisinde bulunurken, Ajans sahibi Akıncı, Başkan Gül’e, Gül ailesinin içinde bulunduğu bir duvar saati hediye etti. Haber Reşat AYDOĞAN

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle