Hoşgeldiniz  

Şelale yoluna sıcak asfalt

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Şelale yoluna sıcak asfalt

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle Yeşilırmak Caddesi’nden, Düden Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan yol, sıcak asfaltla kaplandı.

Devlet Su İşler (DSİ) su kanalının güneyinden geçen yolun birinci etabı olan Varsak Köprüsü ile Kütükçü Köprüsü arasındaki Şelale Caddesi’nde sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışması, Kepez Belediyesi tarafından tamamlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi işbirliğiyle, projenin ikinci etabı olan Düden Caddesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışması yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleriyle, ekonomik ömrünü tamamlayan ve bozulmaların olduğu yoldaki sathi kaplama asfaltı kaldırdı.

Daha sonra Varsak Köprüsü’nden Düden Şelalesi’ne ulaşımı sağlayan 10 metre genişliğindeki, 3 kilometre uzunluğundaki yola 10 bin ton sıcak asfalt döküldü. Asfaltlanan caddenin yol çizgileri fosforlu boyayla yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle Kepez’in sorunlarına çare olmaya devam ediyoruz. Düden Caddesi’nin asfaltının yenilenmesindeki desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ederim” dedi.

KANALA 3 KÖPRÜ DAHA

Kepez Belediyesi, daha önce 11 köprü inşa ettiği su kanalı üzerine yeni köprüler inşa ederek kanalın her iki tarafındaki yolları birbirine bağlamaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, kanalın üzerine maliyetleri 274 bin lira olan 3 adet köprü inşa ediyor. Köprüler, Kütükçü Mahallesi’ndeki belediyenin şefkat ve huzur evinin önüne, diğer ikisi ise Anadolu Caddesi’nin Düden Caddesi kesimine inşa ediliyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle