Hoşgeldiniz  

Seki Yaylası’na Konyaaltı Belediyesi damgası

Semih Köken | 22 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Seki Yaylası’na Konyaaltı Belediyesi damgası

KONYAALTI Belediyesi Spor Kulübü adına güreşen İsmail Balaban ve Turan Balaban kardeşler, bu yıl 25’incisi düzenlenen Yayla Seki Yağlı Güreşleri’nde baş ve başaltında birinci oldu.

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne bağlı Seki Mahallesi’ndeki Zümrüt Çayırı mevkiinde düzenlenen 25. Geleneksel Yayla Seki Yağlı Güreşleri’ne Konyaaltı Belediyesi damga vurdu. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün güreşçileri İsmail Balaban ve kardeşi Turan Balaban, baş ve başaltında birinci oldu. Yayla Seki Yağlı Güreşleri’nde geçen yıl başpehlivan olan İsmail Balaban, çeyrek finalde Mehmet Yeşil Yeşil ile mücadele etti. Rakibini yenerek yarı finale yükselen Balaban, yarı finalde Mustafa Batu’yla karşılaştı. Yarı finali de geçen Balaban, finalde Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin bu yılki başpehlivanı Recep Kara ile mücadele etti. Çekişmeli geçen final müsabakasında rakibini yenen İsmail Balaban, başpehlivan oldu.

Kendisine verdiği destekten ötürü Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür eden İsmail Balaban, “Kardeşim de başaltı kategorisinde birinci oldu. Ailemize ve sevenlerimize bu gururu yaşattığımız için çok mutluyum” dedi.

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün güreşçileri Turan Balaban başaltında birinci olurken, deste büyük boyda Burak Koca birinci oldu. Deste orta boyda ise Tufan Güzel, ikinci oldu.

Üzerinde Türk bayrağı olan tişörtlerle er meydanına çıkan güreşçiler, “Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” yazılı pankart açtı. 25. Geleneksel Yayla Seki Yağlı Güreşleri’ne güreşlere 14 kategoride 607 pehlivan katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle