Hoşgeldiniz  

Sea to Sky’da Yine Nefesler Tutulacak

Semih Köken | 04 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Sea to Sky’da Yine Nefesler Tutulacak

Dünya motosiklet yarışları takviminin en önemli duraklarından biri olan ve 2010 yılından beri Kemer’de düzenlenen Red Bull Sea to Sky 06-08 Ekim’de yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından desteklenen Kemer Belediyesinin katkıları ile 06-07-08 Ekim tarihleri arasında yapılacak Red Bull Sea to Sky, Türkiye’nin en büyük uluslararası motor sporları etkinliği olurken, ekstrem Enduro motor dünyasının ilgisini yedinci kez Türkiye’ye çevirecek. En zorlu Enduro yarışlarından biri olan Red Bull Sea to Sky’da sporcular deniz seviyesinden Olimpos Dağı’nın 2.365 metre yükseklikteki zirvesine ulaşmak için kıyasıya mücadele edecek. Red Bull Sea to Sky; son şampiyon Wade Young, Manuel Lettenbichler, Philipp Scholz ve Andreas “Letti” Lettenbichler başta olmak üzere dünyanın ve ülkemizin en iyi Ekstrem Enduro yarışçılarını bir kez daha Kemer’de ağırlayacak.

DENİZ SEVİYESİNDEN 2.365 METRE YÜKSEKLİĞE
Etaplarıyla gerçek bir denizden gökyüzüne deneyimi yaşatan Red Bull Sea to Sky’da amaç; deniz seviyesinde kumsaldan başlayarak, nehir yataklarını, ormanları ve kayalıkları aşıp 2365 metre yükseklikteki Olympos Dağı’nın zirvesine motosikletle çıkmak. Üç günlük etkinlik, yarışçılara eğlenceli ve zorlu bir parkur sunuyor.

ETKİNLİK PROGRAMI

1.Yarış Günü : 6 Ekim 2016 Perşembe – Plaj Yarışı (Kındıl Çeşme Plajı – 15:00)
2.Yarış Günü : 7 Ekim 2016 Cuma – Orman Yarışı
3.Yarış Günü : 8 Ekim 2016 Cumartesi – Olimpos Dağ Yarışı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle