Hoşgeldiniz  

SATICILAR ANTALYA’DA BULUŞUYOR

Semih Köken | 08 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Erdem-FatoşTürk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz ve iletişim uzmanı Fatoş Kanıtemiz İstanbul’dan sonra Antalya’da Satış İknası eğitimi ile satıcılar ile buluşuyor.  Hizmet ve üretim sektörü müşteri ikna taktiklerinde bir araya geliyor.

 

Eski müşterilerini elde tutmak, yeni müşteri kazanmak, ciro ve kazançlarını artırmak isteyen satıcılar ikna uzmanı Erdem Karagöz ile Best Western Khan hotelde 19 Aralık’ta buluşuyor.  Üç davranış değişikliği garantili eğitimde Karagöz alışkanlık ve davranışların nasıl değiştirileceğini anlatıyor.

İletişim uzmanı Fatoş Kanıtemiz ile birlikte interaktif bir sunumla hazırlanan eğitimde 4 ana konuda uygulamalar yapılmaktadır. Satıcının kendini hazırlaması, müşteri bulmak ve elde tutmak, itirazları yönetmek, satış kapama teknikleri paylaşılmaktadır.

Daha önce saha eğitimlerinde kurum satıcılarına dilencilerden borç para aldıran, kredi kartsız ve parasız tam gün hayat idame ettiren, çiçek sattıran Karagöz ilk kez Antalya şirketleri ile buluşuyor.  Satış alanında ilk 7 saniye, Duygusal bellek, hayır’ı unut evet’e bak, itirazlardan satışa, eski müşterileri çalıştırmak, iknanın 7 yolu gibi konuları anlatan Karagöz-Kanıtemiz ikilisinin eğitiminin satışını biletix yapmaktadır.

Türkiye’de 100 firma ve 12.000 katılımcı tarafından takip edilen eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi, Erdem Karagöz’ün imzalı Türk İşi İkna kitabı, eğitim notları eğitim sonunda takdim edilecektir.

8 saatlik eğitimin son 60 dakikasında sorulacak cevaplanacak ve örnek vakalar değerlendirilecektir. Müşterilerine daha çok ürün ve hizmet satmak, referanslar kazanmak, telefonda randevu almak gibi çok sayıda konu uygulamalı olarak bu eğitimde anlatılmaktadır.

 

Erdem Karagöz Akademi 8 yıldır sadece satış ve ikna alanlarında uzmanlaşmış ve bu alanlarda eğitimler, saha çalışmaları yapmaktadır. 100 şirket, 60 üniversite ve açık eğitimlerle 12.000 kişiye eğitim verilmiştir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle